Wordt deze Belg vervanger van Clement bij Waasland-Beveren?

Wordt deze Belg vervanger van Clement bij Waasland-Beveren?
Maandag 18 december 2017 - 13:45   I  

De kans is reëel dat Philippe Clement zijn huidige club Waasland-Beveren inruilt voor een avontuur bij KRC Genk. Wat als ze op De Freethiel hun trainer kwijtspelen?

Volgens analist Aimé Anthuenis moet Waasland-Beveren bij een vertrek van Clement vol voor een ander boegbeeld van Club Brugge gaan: Gert Verheyen. "Ik denk dat Clement zal vertrekken. Waasland-Beveren gaat daar ook van uit denk ik", aldus Anthuenis op de webstek van De Zondag.

"Genk zal Clement een aanbod doen dat hij gewoonweg niet zal kunnen weigeren. In het begin van het seizoen zou hem dat ook zijn beloofd door zijn huidige werkgever: als één van de G5-ploegen komt aankloppen, en die betaalt de juiste som, dan mag hij vertrekken. Het zou een logische keuze zijn voor Clement."

Verheyen

"Ik hoor ook de naam van Gert Verheyen passeren", gaat Anthuenis verder. "Het zou me niet verwonderen dat, als Clement naar Genk trekt, Verheyen naar Waasland-Beveren zou gaan. Dat zou een goeie keuze zijn."

"Hij is een degelijke analist en een goeie trainer bij de jeugd van de nationale ploeg. Maar laat ons nog even afwachten. Het is eerst aan Clement om de beslissing te nemen. Weet hij zelf wel al wat hij gaat kiezen?"

Poll: Zou Verheyen een goede clubcoach zijn?

TAGS  I  Clement  I   Waasland-Beveren  I   RC Genk  I   Verheyen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024