Westerlo slaat KV Mechelen met verstomming

Westerlo slaat KV Mechelen met verstomming
Zondag 22 januari 2017 - 21:45   I  

KV Mechelen heeft een erg pijnlijke nederlaag geleden tegen KVC Westerlo. Het slikte in de slotfase nog een tegendoelpunt na een flater van doelman Coosemans, hoewel het de wedstrijd domineerde. Mechelen laat zo een serieuze steek vallen met het oog op play-off I, Westerlo doet dan weer een uitstekende zaak in de degradatiestrijd. Het wipt weer over Moeskroen.

Aan het begin van de wedstrijd was de helft van het plein nog bedekt door ijs. Toch vond de wedstrijd plaats. Westerlo startte het beste, met meteen kansen voor Buyens en Ganvoula. Al snel viel er ook een Westels doelpunt. Rommens werkte knap af na defensief mistasten van Cobbaut. Daarna kwam Mechelen opzetten. Kolovos' schot spatte uiteen op de lat en ook de uithaal van Verdier resulteerde niet in een doelpunt. Tien minuten voor rust was het dan toch raak. Kolovos werkte keurig af en zette de bordjes weer op gelijke hoogte.

Ook in de tweede helft was het pompen of verzuipen voor Westerlo. El Messaoudi knalde op de kruising, Kolovos liet na zijn tweede te scoren. Ganvoula had aan de overkant ook een loepzuivere kans, maar zijn schot ging net naast de paal. We leken af te stevenen op een gelijkspel, totdat Mechelen-doelman Coosemans ging blunderen. Hij verloor de bal knullig aan Hyland, die in een leeg doel kon schieten. Zo ging Westerlo toch nog met de zege aan de haal.

KV Mechelen - Westerlo 1-2

14' Rommens 0-1, 36' Kolovos 1-1, 89' Hyland 1-2

TAGS  I  westerlo  I   kv mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024