Wereldgoals Wesley en Limbombe wissen blunder van Hubert helemaal uit

Wereldgoals Wesley en Limbombe wissen blunder van Hubert helemaal uit
Zondag 26 november 2017 - 21:47   I  

Club Brugge bibberde en beefde vanavond tegen Zulte Waregem, maar won uiteindelijk dankzij twee wereldgoals van Wesley en Limbombe.

Club begon furieus aan de wedstrijd en even leek het erop dat Club eenvoudig zou gaan winnen van Zulte Waregem. Dat pakte eventjes anders uit, toen Leya Iseka de bezoekers prachtig op voorsprong bracht.

Club kwam wel, maar was offensief onmondig, hoewel het wel een heleboel kansen bij elkaar voetbalde. Kort na de rust was het wel raak. Mechele kon een afvallende bal in doel koppen.

Club ging op zoek naar meer, maar de goal viel aan de overkant. Hubert ging volledig de mist in op een voorzet en zo kon De Pauw van dichtbij binnentikken. Club had nog twee wereldgoals nodig van Wesley en Limbombe om uiteindelijk toch nog te winnen.

Eerst krulde Wesley een bal nog enig mooi in de winkelhaak en in de slotfase kwam Limbome op zijn typische manier naar binnen en knalde hij de bal via de verste paal in doel.

Hubert mag zo zijn beide handen kussen dat zijn ploeggenoten zijn verschrikkelijke blunder nog konden uitwissen. Zulte Waregem keek een wonder in de ogen, maar uiteindelijk was het toch Club dat verdiende de drie punten thuis houdt.

Poll: Verdiende overwinning voor Club?

TAGS  I  Club Bruge  I   Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024