Wenger begrijpt er niets van: '100 miljoen afgewezen'

Wenger begrijpt er niets van: '100 miljoen afgewezen'
Zaterdag 02 september 2017 - 12:37   I  

De fans van Arsenal zitten met gemengde gevoelens. De club wist Alexis Sanchez te behouden, maar kon geen grote naam strikken op de laatste dag van de transferperiode.

Toch probeerde Wenger alles om Thomas Lemar van Monaco te kopen. De manager van Arsenal gaf bij BeIN Sports toe dat er een akkoord was met de Franse club ter waarde van 100 miljoen euro. Toch kwam de middenvelder niet naar Londen.

De Franse coach reageerde ontgoocheld: "De speler heeft besloten om in Monaco te blijven", zegt hij. "Ik wil er niet teveel over zeggen. Je moet respecteren wat er in onderhandelingen gebeurt. Ik weet dat we in een tijd van transparantie leven, maar op een bepaald punt moet je iedereen respecteren en er niet teveel over zeggen."

"Wanneer je als Monaco zijnde besluit om een speler van dat kaliber te laten gaan, moet je hem vervangen. Want niemand begrijpt dat je zo'n speler laat gaan. En wanneer je hem niet kan vervangen, moet je hem houden en een financieel offer brengen. Uiteindelijk wil je een team met een goed potentieel en veel kwaliteiten." 

Poll: Haalt Arsenal Champions League-voetbal?

TAGS  I  wenger  I   lemar  I   arsenal  I   monaco

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024