Weiler zorgt weer voor opschudding: "Debielen"

Weiler zorgt weer voor opschudding:
Maandag 12 december 2016 - 07:00   I   door Redactie

Hugo Camps heeft niet bepaald genoten van de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Dat Anderlecht-coach René Weiler dan nog zo positief was over die wedstrijd is een doorn in het oog van de columnist.

"Toch vond Weiler het een goede match. Ik heb altijd al geweten dat deze coach thuishoort tussen derderangs kickboksers - handdoekje op de schouder. Weiler houdt supporters en media voor debielen. Als er een draak van een wedstrijd is gespeeld, hoor je dat als coach ruiterlijk toe te geven", stelt Camps.

"Maar de trainer van Anderlecht zit in zo'n wankele positie dat hij geen schijn van kritiek meer durft te formuleren op zijn spelers. Het helpt niet, want voetballers hebben weerzin voor verbale oplichterij. Met zijn kromme kletspraat verliest de coach vrienden en vijanden."

"De smaakmakers Youri Tielemans en Jelle Vossen lieten het gisteren bij een gekraakt schotje. Hanni en Simons namen niet eens die moeite. Het peil in het Astridpark was dat van eerste provinciale. Wie daar trots op is, kan beter coach worden van kinderen met een beperking."

TAGS  I  René Weiler  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024