Weiler reageert na klinkende 7-0-overwinning tegen Moeskroen

Weiler reageert na klinkende 7-0-overwinning tegen Moeskroen
Zondag 27 november 2016 - 22:49   I  

Anderlecht zorgde voor een waar doelpuntenfestival tegen Moeskroen. De vaak kritische René Weiler kon niet anders dan tevreden zijn deze keer.

"Het is in de eerste plaats het resultaat dat me plezier doet, maar ik ben natuurlijk ook blij met de manier waarop we gevoetbald hebben", reageerde Weiler bij Sporza. "We zijn meteen op zoek gegaan naar een doelpunt, we hebben veel kansen gecreëerd en we hebben gevochten voor elke bal. Als we op deze manier blijven voortdoen, zullen we weer de weg vinden die we als sinds het begin aan het zoeken zijn. Met 7-0 winnen is veelzeggend. Dit is het voetbal wat ze hier willen zien, maar ons werk stopt niet hier. We moeten nu regelmaat in onze prestaties leggen. Het is belangrijk om dit te bevestigen. Daarvoor moeten we hard blijven werken."

"Stanciu? Hij loopt veel, recupereert ballen en heeft karakter. Ik heb veel geduld met hem. Ik ben blij dat hij gescoord heeft. Hopelijk gaat hij voort op die weg. Ik koos vandaag opnieuw voor Boeckx tussen de palen. Hij heeft meer ervaring dan Roef, van wie we niet mogen vergeten dat hij nog heel jong is. Deze keuze is zeker niet definitief. Alle drie de keepers moeten hard blijven werken en tonen dat ze altijd klaar zijn om te spelen."

TAGS  I  Rene Weiler  I   Anderlecht  I   Moeskroen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024