Weiler dient erg kritische Degryse en Mulder van antwoord

Weiler dient erg kritische Degryse en Mulder van antwoord
Woensdag 02 november 2016 - 15:01   I   door Redactie

René Weiler heeft gereageerd op alle kritiek die hij de voorbije dagen over zich een heeft gekregen. Onder meer Marc Degryse en Jan Mulder haalden zwaar uit naar de coach van Anderlecht.

"Ik heb niet gezegd dat de traditie van Anderlecht niet mooi is", benadrukt Weiler bij La Dernière Heure. "Integendeel, ik ben juist heel trots om deel uit te mogen maken van een club met zo'n prestigieuze naam. Ik wilde alleen maar zeggen dat we vandaag 2016 zijn en onze eigen geschiedenis willen schrijven. We kunnen dus niet rekenen op de traditie van de club om wedstrijden te winnen. Er is maar één manier om er te komen en dat geldt voor iedereen in het moderne voetbal: werken, werken en nog eens werken."

Over de kritiek van de oud-spelers van Anderlecht en analisten: "De dag van vandaag doen heel veel mensen hun zegje in de voetbalwereld", meent Weiler. "De oud-spelers van Anderlecht die zich uitspreken, zijn niet aanwezig op trainingen en kennen niet alle details. Ze hebben echter wel veel invloed op de fans. Ik kan daar niets aan doen, dus ik blijf verder werken en concentreer me op de volgende wedstrijd tegen Mainz."

TAGS  I  Anderlecht  I   René Weiler

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024