Weelde voor Domenico Tedesco: 'Belgische topclub levert nieuwe Rode Duivel af'

Weelde voor Domenico Tedesco: 'Belgische topclub levert nieuwe Rode Duivel af'
Maandag 05 augustus 2024 - 19:00   I   door Redactie

Antwerp verloor zondag met 1-2 van Anderlecht. The Great Old kwam in de eerste helft op achterstand na een eigen doelpunt van doelman Senne Lammens. Ondanks de knullige fase heeft hij torenhoge ambities. Die deed hij bij Het Belang van Limburg uit de doeken.

Het 22-jarige sluitstuk droomt van de Rode Duivels. “Toen ik met NXT in tweede klasse speelde, had Preud’homme me aan het werk gezien”, vertelt hij. Preud’homme was danig onder de indruk, iets dat Lammens is bijgebleven: "Dat was heel mooi om te lezen, zeker omdat hij zelf zo’n grote keeper geweest is."

Ondanks dat de oud-doelman erg lovend was over Lammens, blijft die laatste erg rustig bij het feit dat zijn naam gelinkt wordt met de Rode Duivels: “Het zou een hele eer zijn mocht dat ervan komen – het is een doel en hopelijk lukt me dat ooit – maar ik ben iemand die de voetjes op de grond houdt”, vertelt hij.

Indien hij ooit onder de lat wil staan voor België, beseft hij dat hij nog moet verbeteren: “Op iemand als Maarten Vandevoordt heb ik bijvoorbeeld heel wat in te halen. Het is aan mij om me te bewijzen bij Antwerp en de kloof met die andere keepers te verkleinen”, is hij vastberaden.

Poll: Denk jij dat Lammens ooit eerste doelman van de Rode Duivels zal zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Senne Lammens  I  Maarten Vandevoordt

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024