Wat een wending: 'Romelu Lukaku hard op weg naar verrassende club'

Wat een wending: 'Romelu Lukaku hard op weg naar verrassende club'
Zondag 04 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku wordt gelinkt aan Napoli én Aston Villa. De topschutter van de Rode Duivels wil erg graag naar die eerste, maar de onderhandelingen lijken volledig vast te zitten. Boosdoener daarbij is Victor Osimhen. Zolang hij bij Napoli vertoeft, is er geen plaats voor Big Rom.

De Nigeriaan wordt al enige tijd gelinkt aan een transfer naar PSG en Chelsea, de club van Lukaku. Die laatste leek nu op weg om Osimhen binnen te halen, maar net zoals bij PSG lopen ook daar de onderhandelingen erg stroef. Zodoende staat de transfer van Lukaku naar Napoli volledig stil.

Daar wil Aston Villa optimaal van profiteren. De club uit Birmingham heeft al een tijdje een akkoord met Chelsea omtrent een definitieve transfer, maar Lukaku zelf wil voorlopig niet weten van een overgang naar Villa Park. Toch zijn The Villains helemaal niet kansloos om Lukaku in te lijven.

Zo stelde de zaakwaarnemer van de Rode Duivel een ultimatum aan Napoli. Lukaku kan het zich dan ook niet veroorloven om te lang te wachten aangezien de kans dan bestaat dat andere ploegen de interesse in hem verliezen. Indien Napoli het ultimatum overschrijdt, lijkt Aston Villa de volgende bestemming te worden van Lukaku.

Poll: Zou Aston Villa een mooie club zijn voor Lukaku?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Chelsea  I  PSG  I  Victor Osimhen  I  Aston Villa

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024