Wat een bom! "Standard gaat vol voor Michel Preud'homme"

Wat een bom!
Maandag 22 mei 2017 - 10:30   I   door Redactie

Peter 't Kint, journalist van Sport/Voetbalmagazine, pakt uit met een wel heel opvallend gerucht. Het gaat over Michel Preud'homme.

Preud'homme stopt als trainer van Club Brugge. "In de wandelgangen circuleerde de voorbije dagen een opmerkelijke piste", aldus 't Kint. "Standard zou opnieuw denken aan Michel Preud'homme. Niet in de rol van technisch directeur en evenmin in een rol als trainer."

"Neen, de Rouches hebben nood aan wat goeie publiciteit en denken aan de Luikenaar als ambassadeur. Venanzi en co willen een figuur met uitstraling, à la Daniël Van Buyten, om wat goodwill bij het eigen publiek te kweken. Met Van Buyten is dat serieus mislukt, maar Preud'homme is een ander soort Luikenaar."

"Het zal, eens zijn vertrek bij Brugge officieel wordt gemaakt, de komende weken/maanden wel geregeld opduiken in de kolommen als gerucht. Preud'homme naar hier, Preud'homme naar daar. Le Chef zien we niet zo snel helemaal in de anonimiteit verdwijnen."

"Een job als analist bij Proximus (voor pakweg de Champions League, niet de Jupiler Pro League) zit er zeker in, in het verleden deed hij dat ook al sporadisch. Maar na een paar maanden familiegeluk en tijd voor golf zal het ongetwijfeld opnieuw beginnen kriebelen."

TAGS  I  standard  I   preud'homme

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024