Wat denkt Mourinho echt? "Dat kan ik met Lukaku niet doen"

Wat denkt Mourinho echt?
Vrijdag 29 december 2017 - 20:15   I  

Romelu Lukaku begon als een vuurpijl op nieuwjaarsavond aan het seizoen, maar nu kijken de fans al een tijdje naar de hemel, wachtend op de knallen. Want knallen, dat doet de Rode Duivel al een tijdje niet meer.

Toch blijft Mourinho zijn spits in bescherming nemen. Dat doet hij eigenlijk al het hele seizoen en dat verandert maar niet. Mourinho beseft dat Lukaku in een mindere periode zit, maar hij is wel blij dat Lukaku zo hard blijft werken.

Ik ben dankbaar voor zijn karakter en persoonlijkheid. Hij was wat ongelukkig bij sommige van onze laatste tegendoelpunten. Ik zeg niet dat het zijn schuld is, maar dat is het gevolg van een speler die nood heeft aan wat rust. Maar ik kan niet kritisch zijn. Het is een fantastische jongen die keihard werkt voor de hele ploeg", aldus Mourinho volgens Sporza.

Toch denkt Mourinho er niet aan om de Rode Duivel op de bank te zetten. "Maar ik kan hem geen rust geven. 20 wedstrijden lang 90 minuten spelen in de Premier League is voor elke speler ongelooflijk. Maar als centrale verdediger of middenvelder kan je je krachten soms wat beter doseren en anticiperen. Als aanvaller niet."

Poll: Komt Lukaku er wel door dit seizoen?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United  I   Mourinho

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024