Wangedrag Club-fans heeft nu verstrekkende gevolgen voor de Rode Duivels: "Onaanvaardbaar"

Wangedrag Club-fans heeft nu verstrekkende gevolgen voor de Rode Duivels:
Donderdag 16 november 2017 - 14:10   I  

Enkele Club-fans lieten zich afgelopen dinsdag niet van hun mooiste kan zien. Zo floten ze Steven Defour uit toen die op het veld kwam en ook door het invallen van Yuya Kubo waren er "anti-Buffalo"-gezangen te horen.

De supportersfederatie van de Rode Duivels wil nu ingrijpen, zodat dit in de toekomst niet meer zal voorvallen. Fans die naar een wedstrijd komen kijken van de Rode Duivels moeten supporteren voor de Belgen en dus niet voor of tegen spelers van een bepaalde club.

“Vaak zien we supporters van de Rode Duivels met hun clubtruitjes in plaats van hun een Rode-Duiveloutfit. Dat zorgt voor heel wat discussies bij de supporters. Wij vragen aan de fans om bij interlands voortaan enkele kledij te dragen van de Rode Duivels en dus niet te provoceren”, aldus Tijs Cools van supportersfederatie 1895.

De supportersfederatie hoopt zo voorvallen zoals afgelopen dinsdag te vermijden. Cools vindt zulk gedrag "onaanvaardbaar" en ze hopen binnenkort een charter te laten ondertekenen in de hoop dat dit niet meer gebeurt.

Poll: Vindt u zulk gedrag onaanvaardbaar?

TAGS  I  Club Brugge  I   Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024