Waasland-Beveren sluipt in top zes na zege tegen Moeskroen

Waasland-Beveren sluipt in top zes na zege tegen Moeskroen
Zaterdag 04 november 2017 - 22:17   I  

Waasland-Beveren en Moeskroen hadden de eer om het zaterdagavondvoetbal in België af te sluiten. De jongens van Clement wonnen met 2-0 en sluipen zo de top 6 binnen.

Moeskroen en Waasland-Beveren behoren tot de revelaties van het seizoen. Moeskroen werd voor het seizoen ten dode opgeschreven, maar strijdt nu volop mee om een Play-Off I-ticket. Clement heeft van Waasland-Beveren dan weer een leuk voetballende ploeg gemaakt en heeft met Morioka een heerlijke voetballer in zijn rangen.

De Japanner bleek ook vanavond weer van goudwaarde. Hij infiltreerde goed en kopte de voorzet van Erdin Demir fijntjes binnen. Toch al het zevende doelpunt van Morioka.

Een kwartiertje in de tweede helft gaf Ampomah Moeskroen het nekschot. Opnieuw was het Erdin Demir die de assist liet optekenen. Moeskroen drong daarna nog wat aan, maar Roef kon zijn netten schoon houden.

Op het einde van de wedstrijd werd de naam van Clement luidkeels geschreeuwd door de thuisaanhang. Volledig terecht overigens, want onder Clement staat Waasland-Beveren momenteel op een knappe vijfde plek. Vooral de manier waarop is knap.

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   Moeskroen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024