"Waarom Verheyen mij persoonlijk aanviel, weet ik niet. Ik vond het heel raar"

Woensdag 22 november 2017 - 14:07   I  

Björn Engels trok afgelopen zomer de deur in het Jan Breydelstadion achter zich dicht. De verdediger ruilde Club Brugge in voor de Griekse topclub Olympiakos, en misschien was het maar best ook dat hij België verliet.

De voorbije seizoenen kreeg Engels namelijk heel wat kritiek over zich heen. Vorig seizoen haalde zelfs Gert Verheyen, analist en ex-speler van Club Brugge, hard uit naar het jeugdproduct van blauw-zwart.

"Dat kwam ook wel aan. Zeker van een Clubicoon en een analist die ik waardeer, lees

je dat niet graag", geeft Engels toe in Sport/Voetbalmagazine. "Waarom hij mij persoonlijk aanviel, waar dat bij hem precies vandaan kwam, weet ik niet. Ik vond het heel raar. Feit is zeker dat die uitspraak dat ik graag ooit in Engeland zou spelen uit zijn context werd gehaald, werd uitvergroot en zo door iedereen werd overgenomen."

"Ik vond het vreemd dat ik zo weinig krediet kreeg, zeker ook na die zware schouderblessure. Voor mijn familie en al wie van mij houdt, was dat evenzeer een moeilijke periode. Het deed ook hen pijn geconfronteerd te worden met een beeld van mij dat niet met de werkelijkheid klopt. Wie mij kent, weet dat ik een nuchtere kerel en een realist ben", besluit Engels.

Poll: Verdient Engels meer krediet?

TAGS  I  Engels  I   Verheyen  I   Club Brugge  I   Olympiakos

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024