"Waarom het een slecht moment is om tegen Club te spelen"

Zaterdag 29 oktober 2016 - 15:28   I   door Redactie

Zulte Waregem moet straks de wei in tegen Club Brugge. Voor Davy De Fauw is het een speciale wedstrijd want hij speelde twee seizoenen voor de Bruggelingen.

"Al is dit voor mij niet de wedstrijd van het jaar", is De Fauw duidelijk in Het Laatste Nieuws. "Ik hoop dat die matchen er nog moeten aankomen. Toen ik na mijn periode in Nederland voor het eerst tegen Club speelde, keek ik er wel lang vooraf naar uit. Nu ben ik er niet echt mee bezig, misschien komt dat door het drukke programma. Maar ik zal niet ontkennen dat het toch voor een apart gevoel zal zorgen. Ik heb twee jaar elke dag met die jongens samengespeeld, hé."

"Eerlijk gezegd, had ik Club liever een maand geleden ontmoet", aldus de rechtsachter. "Nu komen ze stilaan onder stoom en stralen ze veel vertrouwen uit. En als ze op hun best zijn, kunnen er maar weinig ploegen winnen van Club. Natuurlijk zitten we zelf eveneens in een goede flow." 

"Dat we nog niet konden overtuigen in de toppers is voor mij geen thema. Je kunt het ook anders bekijken: wij bleven ook geconcentreerd tegen ploegen uit de rechterkolom en de topclubs niet."

TAGS  I  Zulte Waregem  I   Club Brugge  I   Davy De Fauw

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024