Waanzin: 'Stevige financiële transferdomper voor Club Brugge'

Waanzin: 'Stevige financiële transferdomper voor Club Brugge'
Zondag 04 augustus 2024 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge neemt deze zomer mogelijk afscheid van enkele sterkhouders. Raphael Onyedika wordt nadrukkelijk gelinkt aan een transfer, maar ook Antonio Nusa lijkt de club nog te gaan verlaten. Volgens Italiaanse bronnen staat hij zelfs dicht bij een vertrek.

Insider Lazio meldt namelijk dat Lazio Roma een officieel bod heeft neergelegd bij Club om de jonge Noor definitief over te nemen. Naar verluidt zou er met dat bod zo’n zestien miljoen euro gemoeid zijn, met daarbij de bonussen verrekend.

Mocht de transfer er effectief komen zou dat een serieuze domper zijn voor Club. In een zeer recent verleden was het Engelse Brentford nog bereid om 30 miljoen euro op tafel te leggen voor de buitenspeler. Medische testen zorgden er toen voor dat die deal niet doorging.

Nusa streek ondertussen drie seizoenen geleden neer bij Club. De Noor werd toen voor drie miljoen euro weggeplukt bij Stabaek, uit zijn thuisland. Drie jaar laten kan Club dus dertien miljoen euro winst maken, al hadden ze wellicht op veel meer gehoopt.

Poll: Is zestien miljoen te weinig voor Nusa?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antonio Nusa  I  Lazio

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024