Vreselijk nieuws: einde carrière voor Ibrahimovic?

Vreselijk nieuws: einde carrière voor Ibrahimovic?
Vrijdag 15 december 2017 - 09:00   I  

Zlatan Ibrahimovic hervatte een tijdje geleden de groepstrainingen bij Manchester United. Toch is het voorlopig nog even wachten op de beste Zlatan. Her en der wordt zelfs gefluisterd dat de Zweed nooit meer de oude zal zijn.

Eind vorig seizoen liep Ibrahimovic een zware knieblessure op tijdens de kwartfinale van de Europa League tegen RSC Anderlecht. Die blessure hield de topspits maanden aan de kant. Sinds kort is Ibra terug, maar hij kampt met naweeën van zijn zware blessure.

Tot dusver mocht Ibrahimovic vijf keer invallen, goed voor in totaal 73 minuten. Dat José Mourinho niet echt een beroep doet op de man die vorig seizoen zó belangrijk was voor United, is al een teken aan de wand. Bovendien oogde Zlatan ook wat houterig – niet geheel onlogisch – tijdens zijn invalbeurten.

Op bezoek bij specialisten

Ibrahimovic legde zijn oor reeds te luister bij enkele specialisten. Hij wil er immers álles aan doen om zo snel mogelijk weer op niveau te zijn. Ibra is 36, maar mentaal nog niet uitgeblust. Of zijn lichaam nog meewil, is iets anders. En zo is het goed mogelijk dat de carrière van de spits –in Europa althans – er al opzit voor hij het goed en wel beseft.

Poll: Krijgen we beste Ibrahimovic nog te zien?

TAGS  I  Ibrahimovic  I   Manchester United  I   Mourinho

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024