Vossen is het stilaan beu: "Het is mijn grootste probleem en speelt in mijn nadeel"

Vossen is het stilaan beu:
Zaterdag 25 november 2017 - 08:39   I  

Jelle Vossen stond tijdens de voorbije wedstrijden opnieuw in de ploeg bij Club Brugge, maar makkelijk heeft de aanvaller het dit seizoen nog niet gehad. Vossen moet zich altijd maar weer bewijzen, en dat beseft hij zelf als geen ander.

"Mijn grootste probleem als spits is dat ik niet de snelheid heb van een Dennis of een Diaby en ook niet het sterke lichaam van een Wesley", vertelt Vossen in Het Laatste Nieuws

"Ik haal overal wel een zes, maar op geen enkel vlak steek ik er bovenuit. Ik moet het hebben van mijn looplijnen en op het juiste moment op de juiste plaats te staan. Dat speelt in mijn nadeel."

Toch probeert Vossen zich er niet al te veel van aan te trekken. "Ik ben me er bewust van dat ik nooit beschouwd zal worden als een sierlijke spits. Bij Vossen wordt er meer gedacht: hij maakt zijn goals en dat is het. Het zij zo, mijn statistieken spelen nu éénmaal in mijn voordeel, dat zal ik nooit verliezen."

"Dat eerste jaar 14 als invaller, vorig jaar heb ik er 16 gemaakt. Ik denk dat iedereen wel weet dat als ik een heel seizoen alles speel, ik dan gemakkelijk tussen de 15 en 20 doelpunten uitkom. Dat verwacht iedereen ook van mij, maar dan moet ik wel de minuten krijgen."

Poll: Moet Vossen vaker spelen?

TAGS  I  Vossen  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024