Vossen is duidelijk: "Twijfels en 0 op 18"

Vossen is duidelijk:
Woensdag 02 augustus 2017 - 08:00   I   door Redactie

Jelle Vossen hoopt dat hij vanavond zich alsnog met Club Brugge kan plaatsen tegen Basaksehir. De spits van blauw-zwart heeft daar ook een goeie reden voor.

"We willen doorgaan, want de Champions League is het allermooiste voor een speler. We zijn er echt op gebrand om Basaksehir uit te schakelen, mede door wat er vorig seizoen is gebeurd. We willen revanche nemen na de 0 op 18 van vorig seizoen in de Champions League", aldus Vossen.

"Op dit moment staan we wat dat betreft nog nergens, maar het zou fantastisch zijn mochten we alsnog de Champions League-poules kunnen halen. Het vertrouwen om dat te doen, is er in ieder geval."

"Hier en daar waren er twijfels over ons", geeft Vossen toe. "Dan geven we vorige week nog eens een 2-0-voorsprong weg en incasseren we drie doelpunten. Het was niet de leukste periode en dus hadden we nood aan een klinkende en deugddoende zege. Die hebben we in Lokeren gepakt, met vier goals én zonder tegentreffers te incasseren. Dat is toch iets wat je meeneemt vlak voor deze Europese match."

Poll: Is Vossen de beste spits van Club Brugge?

TAGS  I  vossen  I   club brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024