Videoref komt met zeer opvallende mening over foute beslissingen

Videoref komt met zeer opvallende mening over foute beslissingen
Donderdag 16 november 2017 - 17:21   I  

Er was heel wat te doen over de videorefs voordat de Rode Duivels hun wedstrijden mochten spelen. Nu het interlandvoetbal is afgelopen wordt het tijd om de Belgische competitie te hervatten.

Videoref Yves Marchand blijft achter het systeem staan en vraagt dan ook begrip voor eventuele fouten. Marchand vindt volgens Sporza trouwens dat die kritiek op het geleverde werk overdreven was.

"Men heeft het natuurlijk over fases die verkeerd beoordeeld werden. Maar er zijn tot nu toe 12 tussenkomsten geweest: 8 waren zeer goed, 4 keer was het minder. Zonder videoref zou het 12 keer een verkeerde beslissing geweest zijn. Nu was het 8 keer correct."

Hij blijft dan ook geloven in het project. Aan stoppen denkt hij dan ook helemaal niet; integendeel zelfs. Hij wil blijven verderdoen en hoopt beter te worden als videoref.

"Ik heb er absoluut nog niet aan gedacht om ermee te stoppen. We willen ermee doorgaan, we willen onszelf verbeteren en we willen ervoor zorgen dat het voetbal en de arbitrage er beter uitkomen."

Poll: Vindt u het experiment met de videoref een succes?

TAGS  I  Videoref  I   Marchand

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024