Vertenten krijgt de volle laag van Dejaegere: "Altijd hetzelfde"

Vertenten krijgt de volle laag van Dejaegere:
Woensdag 13 december 2017 - 15:14   I  

Gisteren ging Gent met 4-1 de boot in tegen KV Kortrijk. Gent was vooral in de eerste helft nergens en kon dat in de tweede helft niet meer rechtzetten. Toch had de wedstrijd er anders kunnen uitzien, als Dejaegere een strafschop kreeg bijvoorbeeld of als Van der Bruggen rood kreeg.

Na de wedstrijd was Dejaegere dan ook niet te spreken over de prestatie van de scheidsrechter. Volgens hem floot Vertenten echt niet goed en heeft hij die penaltyfase ook volledig verkeerd ingeschat.

“Voor mij was dat strafschop, punt uit. Ik word duidelijk geraakt, geen discussie mogelijk." Ook andere fases beoordeelde hij niet goed. Het soort Dejaegere ook dat hij dan geel krijgt voor een schwalbe. Zo krijgt hij de stempel van speler die zich al te snel laat vallen, terwijl hij die stempel niet verdient.

"En even later waren er nog enkele fases waarbij de ref ons niet gunstig gezind was. Zag je hoe ze me een duw verkochten, waardoor ik een elleboog in mijn gezicht kreeg? Dan ben ik altijd degene die zich laat vallen."

Poll: Verdient Dejaegere die stempel?

TAGS  I  Dejaegere  I   AA Gent  I   KV Kortrijk  I   Vertenten

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024