Verschrikkelijke chaos bij Antwerp FC

Verschrikkelijke chaos bij Antwerp FC
Zaterdag 10 juni 2017 - 08:56   I   door Redactie

Antwerp promoveert naar eerste klasse. Een fantastische gebeurtenis, maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen start in mineur.

Normaal dagen er duizenden Antwerp-fans op voor de eerste training. Nu wisten de spelers zelfs pas gisteren om half tien via mail dat ze om half twee in Wommelgem worden verwacht.

De nieuwe trainer zal ook niet voor de groep staan. Het Nieuwsblad weet dat Antwerp noodgedwongen een beroep zal doen op Wim De Decker, die eigenlijk al afgeserveerd was. De Decker wordt echter aan zijn contract gehouden tot 30 juni om de trainingen nog te leiden.

Antwerp wil een nieuwe coach, maar die is nog steeds niet gevonden. Er was contact met onder meer Peter Maes. Zonder akkoord kan er echter niemand voor de spelersgroep gaan staan. Het is dus totale chaos op de Bosuil, en dat uitgerekend bij de terugkeer naar eerste klasse.

Overigens werd er ook pas in laatste instantie een veld gevonden om de voorbereiding aan te vatten. Op de Bosuil kan het nu niet en dus wordt er uiteindelijk uitgeweken naar Wommelgem. Er is ook nog geen nieuwe trainingsuitrusting. Daardoor zal er in de kledij van vorig seizoen moeten getraind worden. Ook de oefenwedstrijden liggen nog niet officieel vast, net als er nog geen stage is gepland.

TAGS  I  antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024