Verrassende wending: Anderlecht geeft deze spits nog niet op

Verrassende wending: Anderlecht geeft deze spits nog niet op
Vrijdag 08 december 2017 - 06:20   I  

Anderlecht heeft voorin een groot probleem. Zo speelde Vanhaezebrouck zonder echte nummer 9 tegen Celtic omdat geen enkele spits brengt wat hij zou moeten brengen.

Anderlecht is dan ook op zoek naar een nieuwe aanvaller. Zo worden Boakye en Mitrovic van dichtbij gevolgd, maar voolopig zou Vanhaezebrouck die boot nog even afhouden. Hij geeft Teodorczyk namelijk nog niet op. Teo ligt namelijk nog steeds goed in de groep (zie het interview waarin hij met Dendoncker en Onyekuru begon te dollen) en HVH denkt dat hij zijn spits er nog kan bovenop helpen. Maar er is volgens Het Nieuwsblad nog een grote reden.

De hoofdreden daarvoor is dat Teodorczyk zich (weer) honderd procent inzet op training. Oké, zijn gretigheid was minder nadat hij vorig jaar een vijfjarig contract tekende met een monstersalaris van 1,7 miljoen per jaar, maar komende zomer wil de aanvaller met Polen naar het WK en dat motiveert hem opnieuw. Zeker nadat hij begin november voor het eerst naast de Poolse selectie viel voor de oefenduels ­tegen Uruguay en Mexico heeft hij zich herpakt. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Er speelt ook nog iets anders mee natuurlijk. Zo zou Anderlecht Teo toch graag voor veel geld kunnen verkopen en dat is momenteel door zijn zwakke prestaties niet aan de orde. Een scorende Teo zou dus om verschillende redenen een goede zaak zijn voor Anderlecht.

 

Poll: Komt Teo er opnieuw bovenop?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024