Verrassende speler uit JPL mee naar het WK? “Ik droom van de Rode Duivels”

Verrassende speler uit JPL mee naar het WK? “Ik droom van de Rode Duivels”
Vrijdag 08 december 2017 - 10:54   I  

Over enkele maanden moet Roberto Martinez een 23-koppige selectie met Rode Duivels samenstellen voor het WK in Rusland. Spelers die tot op heden nog niet werden opgeroepen krijgen het vanzelfsprekend moeilijk om een plaats in die kern af te dwingen. Al is dromen niet verboden…

Zo hoopt Charleroi-verdediger Dorian Dessoleil (25) ooit uit te komen voor de Rode Duivels. “Ik droom van de Rode Duivels”, zegt de speler in La Dernière Heure. “Het shirt van de Rode Duivels dragen is een kinderdroom. Hopelijk maak ik die droom op een dag waar.”

“Het feit dat mijn naam wordt genoemd, geeft me vertrouwen”, gaat Dessoleil verder. “Ik geloof erin dat ik op een dag de kans zal krijgen om mijn droom in vervulling te laten gaan. Ik mis geen enkele match van de Rode Duivels en af en toe trek ik zelfs naar het stadion om een interland bij te wonen.”

Toch beseft de speler van Charleroi dat zijn droom vandaag of morgen nog niet in vervulling zal gaan. “Op een dag zal er misschien rekening worden gehouden met mij. Maar in afwachting moet ik hard blijven werken en constant presteren.”

Poll: Zal Dessoleil ooit Rode Duivel worden?

TAGS  I  Dessoleil  I   Charleroi  I   Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024