Verrassend: is deze trainer uit Jupiler Pro League de volgende die moet gaan?

Verrassend: is deze trainer uit Jupiler Pro League de volgende die moet gaan?
Zaterdag 02 december 2017 - 10:19   I  

Het regent dit seizoen trainersontslagen in de Jupiler Pro League. Maar liefst acht coaches werden, al dan niet in onderling overleg – aan de kant geschoven. Nu lijkt het negende ontslag alweer in de maak.

Zo staat Moeskroen-trainer Mircea Rednic steeds meer onder druk. De Roemeen leidde de Henegouwse club in het begin van het seizoen naar knappe resultaten, maar de recente 3 op 24 zorgt voor twijfels binnen de club. Dat meldt La Dernière Heure.

De stoel van Rednic wankelt en het is dan ook duidelijk dat de trainer van Les Hurlus nood heeft aan punten. Toen de Roemeen naar zijn situatie werd gevraagd, reageerde hij ietwat nerveus. Het toont aan dat Rednic lang niet meer zo stevig in het zadel zit als een tijdje geleden.

Een nieuwe nederlaag tegen STVV zou pijnlijk zijn omdat het programma van Moeskroen voor de winterstop niet van de poes is. Er volgen nog matchen tegen Antwerp, Oostende, Zulte Waregem en Club Brugge.

“Ik hoop op zeven punten in de volgende vijf wedstrijden”, aldus Rednic. Als hij de tijd krijgt om die vijf wedstrijden vol te maken natuurlijk…

Poll: Moet Moeskroen het vertrouwen in Rednic behouden?

TAGS  I  Rednic  I   Moeskroen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024