Verliest Club Brugge nog een beloftevolle speler? "Ik hoor niemand meer bij de club"

Verliest Club Brugge nog een beloftevolle speler?
Vrijdag 30 december 2016 - 15:37   I  

Club Brugge is Felipe Gedoz nog maar net kwijt, of mogelijk komt daar nog een extra speler bij. Hij doet het nochtans niet slecht dit seizoen.

Flankaanvaller Dylan Seys (20) wordt momenteel door Club Brugge uitgeleend aan FC Twente. De Nederlandse club heeft een optie tot koop in het huurcontract. Seys zelf hoopt dat Twente hem overkoopt. "Al zijn er nog geen gesprekken geweest met de clubleiding. Dat zal pas in de laatste twee of drie maanden gebeuren, maar ik voel me echt thuis bij Twente en hoop dat de club straks de aankoopoptie zal lichten", vertelt Seys aan De Krant van West-Vlaanderen. "En als dat niet gebeurt, hoor ik nu al dat er ook andere ploegen interesse tonen."

"Voor mijn ontwikkeling zou het misschien niet slecht zijn om in Nederland te blijven, maar mochten er dan Duitse of Engelse clubs komen aankloppen, zou ik ook niet twijfelen. Een terugkeer zal er niet echt inzitten, denk ik. In het begin van het seizoen had ik nog regelmatig contact met de mensen van de club, maar sinds ik speel, hoor ik niemand meer."

Seys begon het seizoen bij de U21, maar hij begint steeds vaker bij de A-ploeg te spelen. De laatste drie wedstrijden mocht hij zelfs in de basis beginnen.

TAGS  I  Dylan Seys  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024