Verhaeghe heeft geen goed nieuws voor de Rode Duivels

Verhaeghe heeft geen goed nieuws voor de Rode Duivels
Zaterdag 02 september 2017 - 09:30   I  

Bart Verhaeghe heeft geen al te best nieuws voor de Rode Duivels. Het is voor zowel bondscoach Roberto Martinez als de spelers een streep door de rekening.

Na de 9-0 zege tegen Gibraltar op Sclessin willen de Rode Duivels op tournee door de Belgische stadions. Dat druist in tegen de visie van de voetbalbond. Die willen een nieuw stadion bouwen in Brussel.

"Er is een verschil tussen het standpunt van de voetbalbond en mijn persoonlijk standpunt. Maar ik aanvaard het standpunt van de voetbalbond. Die heeft altijd gezegd: Wij willen in een nieuw stadion spelen, maar we kunnen ons op geen enkel vlak engageren", zegt Verhaeghe in Het Nieuwsblad. "Als er iemand een stadion wil bouwen, doe maar. De bond is toeschouwer."

De Rode Duivels zelf willen in verschillende Belgische stadions spelen. "Daar zijn ook de profclubs voorstander van, maar daar hebben we de stadions niet voor. Elke inwoner van België doet dezelfde vaststelling: welk project dan ook is in dit land moeilijk uit de grond te stampen.”

Poll: De Rode Duivels moeten altijd in Brussel spelen?

TAGS  I  Bart Verhaeghe

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024