Vanhaezebrouck ziet het somber in voor AA Gent

Vanhaezebrouck ziet het somber in voor AA Gent
Zondag 18 december 2016 - 09:45   I   door Redactie

AA Gent verloor met 2-1 bij Sint-Truiden. Het kon 9 van zijn 10 uitwedstrijden dit seizoen niet winnen. Hein Vanhaezebrouck luidt de alarmbel.

"We pakken maar 7 op 30 in uitmatchen", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza. "Dat is een probleem. We missen mannen met ervaring en leiderschap die de kalmte kunnen bewaren buitenshuis. Er zijn natuurlijk belangrijke spelers vertrokken en de vervangers, Neto en Asare, zijn nu ook out. Dat voel je, maar dan vraag ik aan anderen om op te staan en dat gebeurt niet."

"Dan kunnen ze wel reageren in de pers, maar ze moeten op het veld reageren. Als je in de pers beweert dat je een leider bent, dan moet je het tonen op het veld ook. Anders heb je een probleem. Ik heb deze match dingen zien gebeuren die eigenlijk niet kunnen. Daar confronteer ik de spelers mee."

"Het wordt een strijd om Play-off I te halen", vervolgt Hein. "Dat is een feit. Als wij Asare en Neto nog lang kwijt zijn, dan daalt ons niveau. Ik heb geen vervangers voor die spelers. We moeten nu nog zoveel mogelijk punten pakken tegen Anderlecht en Genk. Het wordt knokken in deze competitie."

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024