'Vanhaezebrouck versiert plots miljoenentransfer voor Anderlecht'

'Vanhaezebrouck versiert plots miljoenentransfer voor Anderlecht'
Zondag 14 januari 2018 - 16:00   I  

Leander Dendoncker speelt momenteel nog bij Anderlecht, waar hij onder Vanhaezebrouck een rijtje achteruit werd geschoven. Dendoncker zelf speelt liever op het middenveld, maar die verandering zou weleens een geniale zet kunnen zijn van Vanhaezebrouck.

Volgens Lorenzo Staelens is het namelijk slim van Vanhaezebrouck om Dendoncker een rij lager te plaatsen. Dat is volgens hem goed voor zijn carrière, zowel op clubniveau alsook bij de Rode Duivels. Daar is de concurrentie namelijk minder zwaar in de verdediging dan op het middenveld.

Staelens zit hem namelijk al deze zomer in de verdediging van Anderlecht staan. Hij vreest namelijk dat Kompany niet fit zal zijn en dan is Dendoncker volgens hem een zeer goed alternatief. "Het is goed dat Dendoncker achteruit geschoven wordt, ook voor zijn carrière. De ambitie moet zijn: de tweede ronde halen. En dan zie je wel wie de tegenstander wordt”, aldus Staelens in De Zondag.

Als de toekomstverspelling van Staelens uitkomt en Dendoncker een schitterend WK speelt, dan kan hij Anderlecht heel wat geld gaan opbrengen in de zomer. Met dank aan Vanhaezebrouck dus. Op voorwaarde dat Anderlecht hem pas na het WK kan verkopen uiteraard.

Poll: Kan Anderlecht hem tot na het WK houden?

TAGS  I  Dendoncker  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024