Vanhaezebrouck verbaast iedereen met deze plannen voor transferperiode

Vanhaezebrouck verbaast iedereen met deze plannen voor transferperiode
Vrijdag 01 december 2017 - 14:11   I  

Vanhaezebrouck is een trainer die heel de club naar zijn hand weet te zetten. Dat was vroeger het geval met AA Gent en dat is (in mindere mate) ook het geval met Anderlecht.

Jammer genoeg was Vanhaezebrouck nog geen trainer van Anderlecht tijdens de vorige transferperiode. Anders had het huidige Anderlecht er wellicht een pak anders uitgezien. Iedereen verwacht dan ook dat Anderlecht een ware metamorfose zal ondergaan tijdens de volgende transerperiode.

Op zijn persconferentie had HVH echter een andere boodschap voor de fans. Volgens hem is het niet de bedoeling om veel te kopen of te verkopen. “Het is pas december, ik praat niet over de wintermercato. Dat doe ik pas op 1 februari. Maar het is zeker niet de bedoeling om héél veel te halen of te verkopen”, aldus HVH.

Eerder enkele gerichte aankopen dus. Al zal Anderlecht na de Europese uitschakeling en de bekeruitschakeling de kern wel wat moeten afslanken. Een spits erbij is wellicht een must. Wat Vanhaezebrouck nog meer in petto heeft zien we binnen een maand.

Poll: Moet Anderlecht wél fors kopen en verkopen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024