Vanhaezebrouck is tevreden met 5-0-nederlaag

Vanhaezebrouck is tevreden met 5-0-nederlaag
Woensdag 01 november 2017 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht verloor kansloos met 5-0 bij Paris Saint-Germain in de Champions League. Hein Vanhaezebrouck steekt zich niet weg.

"Het was een leerzame avond", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza en Q2. "Ik neem deze 5-0 volledig op mij. Daar moet je mee kunnen leven tegen een ploeg met deze kwaliteit. Neen, ik ben niet ontgoocheld. En neen, dit is geen afstraffing. Dat is wel zo als je helemaal niet hebt meegedaan. Het minpuntje was die 2-0 net voor de pauze. 1-0 was een aardige uitslag bij de rust. Maar met die 5 uitbraken op links in de eerste helft hebben we te weinig gedaan."

Vanhaezebrouck is echt onder de indruk van PSG. "We speelden gewoon tegen de beste ploeg. Aan die snelheid heb ik nog nooit een ploeg zien voetballen. PSG heeft zoveel materiaal, zelfs op de bank. Dit is van het beste wat er in de laatste jaren al te zien geweest is."

Zondag wacht de topper tegen Club Brugge voor Anderlecht. "Ik denk niet dat deze uitslag een effect zal hebben. Enkele jongens kunnen terugblikken op een goeie wedstrijd, maar sommige andere spelers moeten zich in vraag stellen. Van hen hadden we toch wat meer verwacht."

Poll: Mag Anderlecht tevreden zijn met deze 5-0?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024