Vanhaezebrouck haalt uit naar transferbeleid van AA Gent

Vanhaezebrouck haalt uit naar transferbeleid van AA Gent
Donderdag 15 december 2016 - 07:09   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck zal nog minstens een jaar moeten wachten om eindelijk eens de Crocky Cup te winnen. Het blijft een blinde vlek op zijn palmares.

AA Gent werd uitgeschakeld door KV Oostende. "We domineerden nochtans de hele wedstrijd", stelt Vanhaezebrouck vast in Het Laatste Nieuws. Nóg meer dan de partij van vorig weekend. Ik kan mijn ploeg niks verwijten. Er stond maar één team op het veld, alleen hebben we het zelf laten liggen."

"We hebben ze overklast in de eerste helft, maar door die gemiste strafschop gingen we met een flinke mentale tik de kleedkamer in. Toch behielden we na rust eveneens de controle, maar stonden we te slapen bij die tegentreffer." De coach waar het schoentje wringt. "Op zo'n moment zie je dat we leiders missen. Als er op dat moment iemand zegt wat er moet gebeuren, slik je die goal niet." 

Toen Brecht Dejaegere twintig minuten voor tijd een rode kaart kreeg, was de race gelopen. "De scheidsrechter trok amper kaarten - zelfs niet bij die overduidelijke strafschop. Bij een ingehouden tackle van Brecht trok hij al twijfelend wél geel - ook zijn eerste was trouwens licht. Hij heeft daarmee de match beslist, want op dat moment waren we nog niet uitgeteld. De invloed van het publiek? Er was slechts 5.000 man. Wat gaat hij dan doen bij een match met 30.000 supporters?"

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024