Vanhaezebrouck haalt uit naar Club Brugge: "Dat is iedereen blijkbaar al vergeten"

Vanhaezebrouck haalt uit naar Club Brugge:
Woensdag 19 april 2017 - 16:40   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck kan tevreden zijn over de start van AA Gent in de play-offs. De Buffalo's behaalden een zeven op negen.

Tegen Club Brugge lukte het voor Gent niet op punten te pakken. Volgens Gent-coach Hein Vanhaezebrouck is dat ook de schuld van de ref.

"Ik hoor waarnemers nog altijd verklaren dat Club Brugge een goede wedstrijd heeft gespeeld op Gent waar ze een aantal kansen in de tweede helft gepareerd zagen door Lovre. Wel spijtig dat men dan vergeet dat Club al in de eerste helft met 10 had moeten staan", zegt Vanhaezebrouck op de website van AA Gent.

"Poulain werd achteraf voor twee speeldagen geschorst door de geschillencommissie. Wij hebben wel als team standgehouden, omdat we in de eerste helft een terechte voorsprong hadden genomen."

"Na een reguliere competitie waarin de foute beslissingen ongelukkig vaak tegen ons uitdraaiden was ik verheugd om vast te stellen dat wij in onze laatste matchen in de competitie konden terugblikken op voorbeeldige prestaties van de diverse scheidsrechters."

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge  I   Hein Vanhaezebrouck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024