Vanhaezebrouck doet opvallende belofte aan zijn familie

Vanhaezebrouck doet opvallende belofte aan zijn familie
Woensdag 21 december 2016 - 15:42   I  

Hein Vanhaezebrouck zit momenteel wat in de hoek waar de klappen vallen. Hij beleeft een teleurstellende periode met AA Gent.

Vanhaezebrouck heeft dan ook een duidelijke boodschap voor zijn spelers. "We gaan verder met de spelers die de absolute ambitie hebben om beter te worden. Dat is de sterkte van dit AA Gent", vertelt hij aan Sporza. "We groeien al een paar jaar en dat is ook mijn bedoeling. Daarom leg ik de lat hoger en hoger en ben ik veeleisend voor iedereen en mezelf."

Gent lijkt ook een drukke transferperiode tegemoet te gaan. "We hebben er een paar gemist en dus wordt het moeilijker. Maar eigenlijk moet er in elke transferperiode druk zijn, want anders ben je niet goed bezig en neem je de eerste de beste speler om iets te doen."

De kerstperiode komt eraan. Gaat Vanhaezebrouck er dan wat nukkig bijzitten aangezien de resultaten tegenvallen? "Neen, ik zal me niet anders gedragen. Maar met goeie resultaten trek je wel met een beter gevoel naar de vrije week. In het andere geval zal ik een beetje nors zijn, maar dan besef je ook dat Kerstmis een familiemoment is en dat zij het niet verdienen om iemand aan tafel te hebben die er eigenlijk niet bij is. Dan doe je een inspanning om je hoofd leeg te maken."

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I   AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024