Vanderhaeghe wordt op het matje geroepen: "Marc Coucke had wat bemerkingen over mij"

Vanderhaeghe wordt op het matje geroepen:
Dinsdag 17 januari 2017 - 13:40   I  

Ook dit seizoen draait het bij KV Oostende uitstekend. Het doet nog mee voor play-off I en maakt ook nog kans op bekerwinst.

Voorzitter Marc Coucke en trainer Yves Vanderhaeghe evalueerden de eerste seizoenshelft samen. "De voorzitter en ik hebben op stage inderdaad een lang gesprek gevoerd, dat gebeurt één keer om de zes maanden. Dat is voldoende, enkel zo kan ik rustig mijn ding doen", vertelt Vanderhaeghe in HLN. "Het was een open gesprek. De heenronde was goed en we staan waar we willen staan, maar we hebben nog niets en het kan straks ook tegenslaan (grijnst). We hebben ook gepraat over volgend seizoen. Er kan nog veel gebeuren en dus zullen we pas in maart of april knopen doorhakken over contractverlengingen. We hebben een paar pijnpunten blootgelegd op vlak van organisatie. Wat er beter kan en moet, ons trainingscomplex bijvoorbeeld." 

"Of Coucke veel druk oplegt? Niet echt, al probeer ik vooral mezelf geen druk op te leggen. Als speler heb ik dat genoeg gekend. Wanneer je elke dag piekert, is het niet langer leefbaar. Als iedereen om de vijf tellen zegt dat je moet winnen, word je tureluurs. De voorzitter had ook over mij wat bemerkingen. Kleine dingetjes, hoor. Ik ben altijd geloofwaardig en fair in mijn keuzes, maar langs de andere kant vindt hij dat ik soms té eerlijk ben. Dat ik eens een speler moet durven opstellen die maar 99 procent fit is."

TAGS  I  yves vanderhaeghe  I   kv oostende  I   marc coucke

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024