Vanderhaeghe stuit op onverwacht probleem bij Gent

Vanderhaeghe stuit op onverwacht probleem bij Gent
Zaterdag 21 oktober 2017 - 14:08   I  

Vanderhaeghe is goed begonnen bij AA Gent en kon de eerste wedstrijd in Gentse loondienst winnen. Toch heeft de nieuwe trainer kennisgemaakt met zijn nieuwe club en hij ondervond toch een vreemd probleem.

Bij AA Gent spelen zeer weinig Belgen en dat is een probleem aangezien ploegen in de Jupiler Pro League verplicht een minimum aantal Belgen op het wedstrijdblad moeten schrijven. Daar hield Vanderhaeghe geen rekening mee en zijn assistenten hebben hem daar op moeten wijzen.

Dat betekent wel dat hij steeds enkele buitenlanders moet teleurstellen omdat ze gewoon niet op het wedstrijdblad mogen staan. Dat is trouwens ook het geval voor Andrijasevic en Marcq.

"Ik leg aan jongens als Andrijasevic en Marcq uit dat ze nu buitenlander op overschot zijn, maar dat dit in een week met drie wedstrijden allemaal snel kan veranderen en dat ze dan niet meer 'in hun ontgoocheling' mogen blijven. We weten dat we op het vlak van Belgen in de problemen zitten, we gaan daar dan ook een mouw aan proberen te passen", aldus Vanderhaeghe volgens Het Laatste Nieuws.

 

TAGS  I  AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024