Vandenbempt ziet concurrent voor Anderlecht: "Zij zijn grote titelkandidaat"

Vandenbempt ziet concurrent voor Anderlecht:
Woensdag 26 juli 2017 - 15:13   I   door Redactie

KRC Genk TV wist Peter Vandenbempt te strikken voor een korte voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. "Ik kijk er heel erg naar uit", zegt de radiocommentator van Sporza.

"Ik kan wel een aantal ploegen opsommen die er absoluut moeten bij zijn in play-off 1", aldus Vandenbempt. "Los van natuurlijk Anderlecht en Club Brugge zijn er een heleboel ploegen die er niet bij geweest zijn in de voorbije jaren. Die moeten er nu bij zijn. Het is een absolute must voor RC Genk. Die hebben we hard gemist in play-off 1 voor de kwaliteit van het voetbal. Voor de Limburgers mogen de verwachtingen zeer hooggespannen zijn."

"Anderlecht is niet zwakker geworden, ondanks het vertrek van Youri Tielemans. Als Leander Dendoncker zou vertrekken, is het natuurlijk een ander verhaal. Club Brugge heeft zijn elftal min of meer samengehouden en heeft zich ook versterkt. Ze zitten wel in een nieuw tijdperk, dus is het afwachten. Gent heeft zich enorm versterkt en ik schuif hen ook naar voor als één van de grote titelkandidaten."

TAGS  I  vandenbempt

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024