Vandenbempt haalt uit naar PO1-club: "Te belachelijk voor woorden"

Vandenbempt haalt uit naar PO1-club:
Woensdag 03 mei 2017 - 16:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is niet te spreken over de houding van Charleroi en zijn coach Felice Mazzu. In Sport/Voetbalmagazine is de radiocommentator van Sporza niet mals.

"Zo gaan we toch niet beginnen? Na de overigens volledig terechte penalty voor KV Oostende verloor Felice Mazzu zich in misplaatst cynisme over ‘Charleroi dat niet te snel mag gaan’ en ‘de voetballiefhebber die tevreden zal zijn dat het spannend blijft’. Je moet maar durven drie dagen nadat Charleroi zelf drie punten pakte dankzij een moment van zinsverbijstering van scheidsrechter Alexandre Boucaut", aldus Vandenbempt.

"De realiteit is dat Charleroi ondanks die zes op zes en een stuntoverwinning op Anderlecht voetballend de ontgoocheling is van play-off 1, veel meer dan bijvoorbeeld Oostende dat weinig punten heeft gepakt, maar wel echt goeie matchen heeft gespeeld. Behalve tegen Oostende kan Charleroi nog altijd bouwen op de solide organisatie, de discipline en het compacte collectief, maar aan de bal is het tragisch slecht."

"Het beste Charleroi bracht ook vlot voetbal met veel snelheid en diepgang op de flanken. Nu is Charleroi enkel nog ‘moeilijk te bekampen’ en dat leidt tot draken van wedstrijden. In Brugge kregen de Carolo’s overigens ook al een onterechte penalty voor de 1-1 dus de opborrelende onvrede uit het Zwarte Land over de stiefmoederlijke behandeling van Charleroi ‘qui dérange en play-off 1’ is echt te belachelijk voor woorden."

TAGS  I  vandenbempt  I   charleroi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024