Vanden Borre verrast: "Verhaal bij Anderlecht nog niet ten einde"

Vanden Borre verrast:
Vrijdag 03 maart 2017 - 10:16   I  

Anthony Vanden Borre verraste iedereen door gisteren aan te kondigen dat hij voor het Congolese TP Mazembe tekent. Eerder leek het erop dat hij zijn carrière zou herlanceren bij RWDM.

Vanden Borre wil daarna terugkeren naar Anderlecht. Niet als speler, maar als begeleider van jongeren. "Ik heb heel veel mooie momenten beleefd bij Anderlecht, mijn verhaal is hier nog niet ten einde. Later hoop ik terug te keren om mijn ervaring aan te wenden in het begeleiden van jeugdspelers", vertelt hij aan HLN. "Madame Kiki' (echtgenote van Roger Vanden stock, red.) doet prachtige dingen voor de Brusselse jongeren met de Foundation. Daar wil ik later weer bij helpen. De jongeren in Brussel hebben iets als de Foundation nodig."

Bij TP Mazembe neemt hij het rugnummer 68, geen toevallig nummer. "Toen ik als jonge speler bij Anderlecht was, was nummer 68 het nummer van mijn appartement. Ik heb daar veel mooie momenten gehad samen met mijn vrienden. Het was het eerste appartement waar we allemaal samen zaten, samen lachten en ons amuseerden. Vraag maar eens aan Kompany de betekenis achter nummer 68, hij zal het meteen begrijpen".

TAGS  I  anthony vanden borre  I   anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024