Van Holsbeeck wit van woede na deze actie van Svilar

Van Holsbeeck wit van woede na deze actie van Svilar
Zaterdag 12 augustus 2017 - 08:44   I   door Redactie

Wat een soap wordt het stilaan. De ruzie tussen Svilar en Anderlecht bereikt een ongezien kookpunt.

De entourage van Svilar dreigt ermee om de doelman weg te halen via de wet van '78. En dat zint de Anderlecht-manager niet. "Ik ben zeer ontgoocheld door de zaak Svilar, nadat we de voorbije 12 jaar heel veel voor Mile hebben gedaan", zegt hij bij HLN.

"Het enige wat ze de club en mij persoonlijk kunnen verwijten, is dat ik alles gedaan heb om tegen Mile en zijn familie te kunnen zeggen: 'Ik probeer ervoor te zorgen dat je voor het seizoen '17-'18 nummer één bent.' Ik heb Rubén voor zes maanden gehaald zonder optie, ik heb Sels gehaald zonder optie, ik heb Proto laten gaan. Iedereen in de staf zegt: 'Mile is een toptalent, maar hij is niet klaar. We moeten hem even uitlenen, want hij moet spelen."

Toch laat hij zich niet doen. "Mijn bureau staat altijd open, maar ik kan met hen niet meer praten. Er wordt alleen nog gepraat via advocaten. Ik denk dat de entourage van Svilar intussen wel beseft dat we ons niet gaan laten doen", klinkt het strijdvaardig.

"De optie in het contract is gelicht, we hebben van de bond de bevestiging dat Svilar nog tot 2019 bij ons onder contract ligt. Men moet correct zijn. Als er gedreigd wordt met de wet van '78, zijn er alleen maar verliezers. Maar we gaan een oplossing proberen te vinden."

Poll: Van Holsbeeck heeft gelijk?

TAGS  I  van holsbeeck  I   svilar

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024