Van Holsbeeck neemt het op voor Club Brugge: "Dat zou niet correct zijn"

Van Holsbeeck neemt het op voor Club Brugge:
Vrijdag 17 maart 2017 - 22:45   I  

Anderlecht zit binnenkort met een loodzwaar programma. Na de interlandbreak begint play-off I en daar tussenin zullen ook nog de wedstrijden tegen Manchester United zitten.

In dat geval dringt de vraag over maandagvoetbal zich weer op voor clubs die donderdag Europees spelen. Toch wil Anderlecht het daar dit jaar niet over hebben. Manager Herman Van Holsbeeck zou dat niet correct vinden tegenover Club Brugge. "Naar de toekomst toe misschien wel, maar dit jaar kunnen we dat niet doen. Club Brugge had het twee jaar geleden gevraagd en toen deed iedereen alsof zijn neus bloedde. Ik vind het dus niet correct om dan nu zelf de vraag te gaan stellen", aldus Van Holsbeeck achteraf bij Sporza.

"Anderzijds, als er volgend jaar of in de jaren daarna terug clubs zijn die tot de kwartfinale raken, dan moet je daar toch rekening mee houden. Of dat nu Anderlecht, Club Brugge of Standard is, in het belang van het voetbal zou ik dat doen. Maar die afspraken moeten gemaakt worden voor een Europese campagne."

TAGS  I  herman van holsbeeck  I   anderlecht  I   club brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024