Van Holsbeeck kondigt meteen nieuwe versterking aan

Van Holsbeeck kondigt meteen nieuwe versterking aan
Vrijdag 02 juni 2017 - 20:06   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck en Anderlecht zitten niet stil. Tijdens de persvoorstelling van Sven Kums kondigde de manager van Anderlecht nog meer versterking aan.

"We hadden vanaf dag één zijn jawoord. Er zijn transfers die je in je carrière meer plezier doen dan andere. Ik herinner me nog het vertrek van Sven Kums - zo'n 10 jaar geleden - naar Lierse."

"Dat was een periode bij Anderlecht waarin jeugdspelers niet veel kansen kregen bij de eerste ploeg. Toch had ik toen al een speciaal gevoel bij Sven", aldus Van Holsbeeck

"Ik heb de voorbije jaren met aandacht zijn carrière gevolgd. Voor ons is het een eer om te zien dat hij na een prachtig parcours opnieuw voor Sporting Club Anderlecht kiest. En dat na prachtige seizoenen bij AA Gent en Udinese."

"Toen onze voorzitter aan hem vroeg: 'Kom je terug naar ons?', zei Sven meteen ja. Ondanks alle berichten in de kranten hadden wij dus vanaf dag één zijn woord gekregen.

Waarna Van Holsbeeck nog meer versterking aankondigde. "Dit mag dan wel de eerste inkomende transfer van deze zomer zijn, het zal zeker niet de laatste zijn."

TAGS  I  van holsbeeck  I   anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024