Uitgekookt Man Utd wint topper op veld van Arsenal

Zaterdag 02 december 2017 - 20:24   I

Arsenal - Manchester United was een heerlijke pot voetbal voor de neutrale kijker. Al zullen ze daar in Londen wel anders over denken.

Arsenal begon dramatisch en stond na 10 minuten al 2-0 in het krijt na doelpunten van Valencia en Lingard. Toch toonden de jongens van Wenger zich veerkrachtig en kregen ze nog een resem kansen voor de rust. De Gea stond goed de keepen en hield zijn netten schoon.

Na de rust was het dan toch prijs. Na een een prachtig balletje van Alexis legde Ramsey, al dan niet bewust, het leer pardoes klaar voor Lacazette. Die knalde onhoudbaar binnen. Een meer dan terechte aansluitingstreffer.

Nadien kwam de thuisploeg nog meer opzetten en stuitte onder meer Alexis op de geweldige De Gea. Vlak na het uur zorgde Lingard, na goed voorbereidend werk van Pogba, voor de doodsteek met de 1-3. Een kwartier voor tijd kreeg Pogba rood na een gemene fout, maar aan de stand veranderde niets meer. Eindstand: 1-3.

Poll: Haalt Arsenal de top 4?