Uitblinker uit Premier League: "Ik wees Arsenal af omdat ik hun ondergang zag aankomen"

Uitblinker uit Premier League:
Donderdag 07 september 2017 - 08:38   I  

Dat het de laatste tijd niet geweldig loopt bij Arsenal, is een understatement. Arsène Wenger slaagde er niet in om grote transfers te realiseren. Enkel Alexandre Lacazette kwam de gelederen versterken, terwijl Alexis Sanchez tegen zijn zin bij de club werd gehouden.

Wenger aasde op Jamie Vardy, maar die stuurde de Franse trainer wandelen. “Ik heb geen spijt van mijn beslissing om Arsenal af te wijzen. Ik ben een beetje paranormaal en zag de kleine ondergang van de club al een beetje aankomen toen Arsenal zich voor het eerst in twintig jaar niet kon kwalificeren voor de Champions League”, vertelt Vardy aan Sky Sports.

“Er waren verschillende redenen waarom ik niet naar Arsenal wilde gaan. Het voetbal was misschien niet eens de hoofdzaak. Ik had moeten verhuizen met mijn gezin en dat zag ik niet zitten. We hadden net een huis gekocht”, verduidelijkt Vardy.

Toch sluit de spits een vertrek bij Leicester niet uit. “Als er een ander voorstel op tafel komt, zal ik dat bekijken en de pro’s en contra’s tegen elkaar afwegen.”

Poll: Had jij Vardy graag bij Arsenal gezien?

TAGS  I  vardy arsenal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024