Tuur Dierckx haalt heel hard uit naar Antwerp

Tuur Dierckx haalt heel hard uit naar Antwerp
Donderdag 31 augustus 2017 - 20:48   I  

Donderdagavond raakte bekend dat Tuur Dierckx Royal Antwerp FC inruilt voor een avontuur bij Waasland-Beveren. In een boodschap via de sociale media haalt Dierckx nu hard uit naar zijn voormalige werkgever.

"Laat ons stellen dat ik net zoals de ziel van de ploeg die er tot vorig seizoen heerste, Antwerp verlaat. Niet met pijn in het hart, dat zeker niet. Want het was tenslotte een korte, maar zeer unieke tussenstop", steekt Dierckx van wal.

De aanvaller onthoudt leuke zaken aan zijn tijd bij Antwerp, maar vertrekt met een zuur gevoel. "Veel goede herinneringen, mooie overwinningen, maar vooral erg aangename ploegmaats, waaronder enkelen zelfs vrienden voor het leven. Het was dan ook een bijzondere eer om met deze ploeg vorig jaar dé 13 jaar te kunnen doorbreken met een promotie."

"Jammer genoeg is de ploeg de voorbije maanden, in mijn ogen, als een kaartenhuisje in elkaar gevallen. Er is me in de loop van de weken ook heel veel duidelijk geworden. En bij het gezegde 'eerlijk duurt het langst', heb ik dan ook mijn twijfels gekregen. Maar goed, het zij zo" sneert Dierckx naar Antwerp. Lees zijn volledige boodschap hieronder:

 

Poll: Heeft Dierckx gelijk?

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024