Trekt Mitrovic niet naar Anderlecht, maar wél naar deze Belgische topclub?

Trekt Mitrovic niet naar Anderlecht, maar wél naar deze Belgische topclub?
Zondag 03 december 2017 - 22:45   I  

Aleksandar Mitrovic wil in januari (tijdelijk) weg bij Newcastle United. De Servische aanvaller komt er nauwelijks aan spelen toe en wil zijn WK-selectie niet op het spel zetten door een heel seizoen lang op de bank te zitten.

Eerder dit weekend werd duidelijk dat Mitrovic op een tijdelijke terugkeer naar Anderlecht hoopt. Al is het niet helemaal duidelijk of Anderlecht zelf wel staat te springen voor een nieuwe samenwerking met Mitrogoal.

Paars-wit is namelijk een andere centrumspits op het spoor: Richmond Boakye. De Ghanese goaltjesdief van Rode Ster Belgrado staat hoog op het verlanglijstje van Anderlecht en lijkt momenteel zelfs de voorkeur te krijgen op ex-speler Mitrovic.

Maar… Wat dan met Mitrovic? Wie weet dient er zich straks wel een andere Belgische club aan voor de Serviër die dolgraag naar het WK wil. Zo is AA Gent bijvoorbeeld al een tijdje op zoek naar een scorende spits. Voor Gent een goalgetter die de competitie kent en voor Mitrovic veel speelminuten. Een win-winsituatie?

Poll: Moet AA Gent voor Mitrovic gaan?

TAGS  I  Mitrovic  I   Newcastle United  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024