Trebel verbreekt stilzwijgen en doet boekje open over transferheisa

Trebel verbreekt stilzwijgen en doet boekje open over transferheisa
Maandag 09 januari 2017 - 13:36   I  

Adrien Trebel heeft de laatste dagen voor heel wat opschudding gezorgd. Hij ging niet mee op stage en liet niets van zich horen. Nu doet hij wel zijn verhaal aan La Dernière Heure, al laat hij zijn makelaar voor zich spreken.

"We denken dat het duidelijk is dat Adrien geen hypocriet spel wil spelen. Heel België weet dat Standard Adrien wil verkopen en ook hij denkt dat het het beste moment is om te vertrekken, aan zijn verhaal bij Standard is een einde gekomen. Het signaal van de directie om zijn kapiteinsband af te nemen was een radicale beslissing en een boodschap die niet duidelijker kon zijn voor de speler en de buitenwereld."

"Standard is de onderhandelingen begonnen met Belgische en buitenlands clubs. Waarom zou hij dan op stage vertrekken als hij zit te wachten totdat de directie zijn verkoop kan finaliseren? Adrien zit niet te mokken. Hij is in het begin van het seizoen gebleven ondanks een lucratief bod uit de Emiraten."

"Adrien wil geen polemiek starten en slecht spreken over de directie. Bruno Venanzi, Adrien en ik kennen de realiteit van de feiten, de chronologie en de genomen initiatieven om Trebel te verkopen. Het is nu niet nodig om problemen in de pers te creëren of om nog meer te berichten. We wachten nu af totdat de directie de onderhandelingen afrondt."

TAGS  I  adrien trebel  I   standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024