"Trebel naar Anderlecht, dat is de zotheid voorbij"

Maandag 16 januari 2017 - 20:05   I   door Redactie

Wanneer Anderlecht en Standard tegen elkaar spelen hangt er altijd wel spanning in de lucht. Maar op de transfermarkt ligt dat blijkbaar toch anders.

Anderlecht plukte Adrien Trebel weg bij Standard. "Het is de zotheid voorbij", schrijft Hugo Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws. 

"Perspectieven worden ineens doodgeknepen, afspraken in extremis weg gesmasht bij het grof vuil, dure beloftes met de glimlach verbroken. Gent had reeds een huisje met binnentuin klaar voor Trebel, maar de rebel van Standard zei na eindeloze dankbetuigingen uiteindelijk foert. Toch liever naar Molenbeek en omstreken."

"Wanneer wordt onderhandelen oplichterij? Trebel en Vanhaezebrouck leken elkaar gevonden te hebben. Een transfer was nog een kwestie van details. De Franse middenvelder zou AA Gent verlossen van ouderwetse looplijnen en losse flodders uit de tweede bal. Hij zou het strategische hart van de club zijn. Coach te velde, namens Hein." Hoe zit het nog met de rivaliteit tussen Anderlecht en Standard? Als er geld op tafel komt, blijft er kennelijk niets van over. Dan doen bloedfans in blinde adoratie er even niet toe."

TAGS  I  Anderlecht  I   Adrien Trebel  I   Hugo Camps

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024