Transfermarkt LIVE: Stanciu heeft akkoord, toptransfers voor Club én Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Stanciu heeft akkoord, toptransfers voor Club én Anderlecht?
Zondag 14 januari 2018 - 23:33   I  

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Nicolae Stanciu heeft een akkoord met Sparta Praag, maar Anderlecht is het nog niet eens met de Tsjechen.

*Pierre-Emerick Aubameyang zou op weg zijn naar Arsenal. 

*Spaanse media weten dat Facundo Roncaglia (Celta de Vigo) in beeld is bij een niet nader genoemde Belgische topclub.

*De kans is groot dat de transfer van Nicolae Stanciu vandaag wordt afgerond. De Roemeen zal RSC Anderlecht inruilen voor Sparta Praag.

*Een niet nader genoemde Belgische topclub polste bij Olympique Marseille naar de transfervoorwaarden voor de Braziliaan Doria. Het zou om Anderlecht, Club Brugge of Standard kunnen gaan.

*Alexis Sanchez zit niet in de wedstrijdkern voor de match tussen Bournemouth en Arsenal. Momenteel zou Manchester United in polepositie liggen om de Chileen in huis te halen.

*West Ham United hoopt Marouane Fellaini na afloop van dit seizoen gratis over te nemen. David Moyes, die Fellaini in het verleden zowel naar Everton als Manchester United haalde, wil dolgraag opnieuw samenwerken met de Belg.

*Real Madrid wil Neymar komende zomer koste wat het kost naar Spanje halen. Volgens de laatste berichten zou De Koninklijke zelfs superster Cristiano Ronaldo in de deal willen betrekken.

*Club Brugge hoopt Alexander Scholz naar het Jan Breydelstadion te halen, maar het is niet duidelijk of dat ook effectief zal lukken. Standard houdt het been immers stijf.

Poll: Wie zal in België het meest versterkt uit deze mercato komen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024