Transfermarkt LIVE: 'Anderlecht rond de tafel met Man United, deze speler verlaat Club'

Transfermarkt LIVE: 'Anderlecht rond de tafel met Man United, deze speler verlaat Club'
Donderdag 11 januari 2018 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt draait op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*KV Mechelen lijkt een vervanger gevonden te hebben voor Ivan Tomecak, die naar Club Brugge verhuisde. Malinwa biedt 500.000 euro op rechtsachter Ousmane Coulibaly van Panathinaikos.

*Manchester United zou volgens Engelse bronnen een bod van 30 miljoen euro uitbrengen op Leander Dendoncker. Dat zou dus boven de gevraagde 25 miljoen van Anderlecht zijn.

*Eden Hazard zou een akkoord hebben met Real Madrid en vanaf volgende seizoen voor de Spaanse topclub uitkomen. Dat meldt het Franse RMC.

*Manchester United hoopt Manchester City te loef af te steken in de strijd om Alexis Sanchez. Het biedt 27 miljoen euro + Henrikh Mkhitaryan.

*Everton zou in polepositie liggen om Leander Dendoncker weg te halen bij Anderlecht.

*Haalt Club Brugge Jordy Clasie definitief naar Club Brugge? De toekomst van de Southampton-huurling blijft onduidelijk.

*Helibelton Palacios zal Club Brugge verlaten en bij de Colombiaanse club Nacional tekenen.

* Chancel Mbemba keert wellicht niet terug naar Anderlecht. De verdediger van Newcastle ziet dat niet zitten. Bovendien is ook Celtic geïnteresseerd in de verdediger, waardoor de concurrentie weer wat groter wordt. Ook Charly Musonda mag op heel wat interesse rekenen waardoor Anderlecht opnieuw geen succes lijkt te gaan hebben.

* Het Italiaanse Juventus zou interesse tonen in Dennis Praet. De Belg is ontzettend goed bezig bij Sampdoria, dat zelf ook geïnteresseerd is in enkele youngsters van Juventus. Een transfer is dus best mogelijk.

* Barcelona heeft vandaag de transfer van Yerry Mina bekendgemaakt. De Colombiaanse verdediger moet de concurrentie aangaan met onder andere Thomas Vermaelen. Met ook Umtiti die terugkeert uit blessure zal Vermaelen opnieuw moeten knokken voor zijn plaats.

* Genk wil naast Ibrahima Seck ook Joseph Paintsil. De jonge Ghanese aanvallende middenvelder speelt nu op uitleenbasis bij het Hongaarse Ferencvaros. Hij kan ook op de flank uit de voeten en zit al aan zes goals en vier assists in twaalf wedstrijden dit seizoen.

* Club Brugge vangt 1,7 miljoen euro voor de transfer van Laurens De Bock. De linksachter tekende voor 4,5 jaar bij Leeds.

* Standard zet Alexander Scholz in het uitstalraam. Club Brugge en Anderlecht worden gelinkt aan de Deense verdediger, net als Bordeaux. Navraag leert dat RSCA en Club hem nu niet echt zien als een versterking.

* Leko gaf Refaelov een nieuwe kans om zich te bewijzen. De topper bewees zijn kwaliteiten en bedankte met een assist voor Vossen. Refaelov werd in verband gebracht met een terugkeer naar zijn thuisland en een transfer naar Antwerp. Tot op heden speelt Refaelov echter gewoon nog steeds bij Club.

* Volgens de manager van Stanciu is de transfer naar Sparta Praag voor 99,9% in orde. Dat zou Anderlecht eindelijk het nodige budget geven om ook zelf versterkingen aan te trekken. Morioka werd in het verleden al meermaals genoemd als vervanger van de Roemeen.

Poll: Wie zal eind januari de beste transfers gedaan hebben tussen Anderlecht en Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Standard  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   KV Oostende  I   Beerschot-Wilrijk

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024